• Lead forward to move forward

Over Vonk

Over Vonk
Over Vonk

Lead forward to move forward

'Motivational management draagt de volledige lading over wie of wat VONK is.

Vonk gelooft dat het bedrijf van de toekomst beter kan presteren zonder dat er meer gewerkt moet worden en mét een verbetering van de work-life-balance!

We pushen je onderneming naar een hoger niveau via op maat gemaakte ingrepen. Onze slagzin luidt: 'lead forward to move forward'.

Dus een audit doen en je vervolgens advies geven over hoe het beter kan, is mogelijk. Maar omdat de krachtigste verandering van binnenuit groeit, komen we graag in-house ondersteuning bieden via coaching, trainingen op maat, …

VONK geeft bedrijfsleiders en managers de ondersteuning die ze nodig hebben om hun onderneming te laten groeien.

Over Niels

Motiverende interim manager

Niels ging na zijn studies bouwkundig ingenieur aan de slag in jonge, groeiende bedrijven en stootte al snel door tot een rol in de management structuur.

Via bijkomende management-opleidingen aan de Vlerick Business School en een opleiding tot professioneel coach groeide hij uit tot een motiverende manager.

Mee bouwen aan groeiende bedrijven, het inspireren en motiveren van werknemers en hen pushen tot persoonlijke groei, werden een passie.

Niels Emonds - Interim manager
Over Tine

Erkend klinisch psychologe

Tine Wastiels is erkend klinisch psychologe en heeft zich gespecialiseerd als systeemtherapeute.
Zij staat reeds sinds 2006 in het werkveld en bouwde in haar privépraktijk veel ervaring op in het individueel coachen en begeleiden van mensen die zijn vastgelopen in hun persoonlijk of professioneel leven.

Als systeemtherapeute heeft zij een goed inzicht in organisatieprocessen en kan zij uw bedrijf mede ondersteunen in het uitbouwen van een aangename en open bedrijfscultuur waar uw medewerkers zich betrokken en gehoord voelen.

Tine kan ingeschakeld worden voor lezingen en groepstrainingen op vlak van faalangst, assertiviteit, timemanagement,...
Zij kan uw team perfect begeleiden in het ontwikkelen van een growth mindset, gericht op groei, krachten en mogelijkheden.

Daarnaast kan Tine ook hulp bieden bij de individuele ondersteuning van medewerkers die te kampen hebben met psychische problemen zoals burn out, depressie, chronische stress, faalangst,... . Eventueel kan er in geval van langdurig absenteïsme samen met de medewerker een traject opgestart worden om te bekijken of en hoe re-integratie op de werkvloer terug mogelijk is.

Tine Wastiels - Erkens klinisch psychologe